Mjuka eller hårda padelbollar? | Padelbollguide | oncourt.se
Hem/Padelbollarguide/

SKILLNADEN PÅ OLIKA PADELBOLLAR?

Du kan ofta läsa om skillnaden mellan padelbollar och tennisbollar, men är det någon skillnad mellan padelbollar och padelbollar? Padelbollar kanske inte skiljer sig lika mycket som olika racketar, men det finns helt klart en skillnad. Vi rekommenderar att du som spelare försöker variera padelbollar för att hitta vilka som passar ditt spel bäst. Nedan rekommenderar vi de bollar vi tycker passar olika speltyper.

HÅRDA PADELBOLLAR FÖR DIG SOM GILLAR FART

Padelbollar som klassas som hårda ger mer fart i spelet. Spelare med lite med erfarenhet brukar tycka om hårda padelbollar eftersom mer fart resulterar i snabbare och mer utmanande spel.

HÅRDA PADELBOLLAR

MJUKA PADELBOLLAR FÖR NYBÖRJARE

Padelbollar som är mjuka passar perfekt för nybörjare såväl som motionärer. Mjuka padelbollar är inte lika snabba som hårda padelbollar och spelet blir därför lite enklare.

MJUKA PADELBOLLAR

PRENUMERERA PÅ PADELBOLLAR.NU

Kom alltid redo till matchen med bra studs i bollarna och ett grymt grepp i handen. Våra vänner på padelbollar.nu erbjuder en prenumerationstjänst på padelbollar och grepplindor. Nu med hemleverans till dörren. Allt du behöver göra är att bygga ditt eget prenumerationspaket genom fyra enkla steg. Lägg till bollrör och grepplindor och avsluta med att bestämma hur ofta du vill få hem ditt paket.